10 چیزی که باید در مورد ظروف مسی بدانید

مس و ظروف مسی صنایع دستی صوفی (1)

وقتی صحبت از ظروف مسی به میان می‌آید، هزینه آن می‌تواند ترسناک باشد، به خصوص اگر نمی‌دانید چگونه از مس در آشپزخانه استفاده کنید.

 مس گران است، اما ارزش آن را دارد

خرید ظروف آشپزی می تواند یک کار دلهره آور باشد.

.

نگهداری از ظرف مسی

نگهداری از ظروف و صنایع دستی مسی نه تنها به خاطر گران قیمت بودنشان است، بلکه به دلیل حساسیت عنصر مس هم باید چهارچشمی مراقب قابلمه های مسی تان باشید بنابراین این توصیه ها را یاد بگیرید و به کار ببندید.

چون مس ماده بسیار نرمی است، زود خراش بر می دارد. بنابراین هنگام استفاده از آنها باید توجه داشته باشید که فشار زیادی به ظرف وارد نشود.

امکان دارد پس از استفاده از ظروف مسی در سطح داخلی آن لکه های سیاه رنگی نمایان شود که این بدلیل خاصیت ویژه فلز قلع بوده و جای هیچگونه نگرانی برای سلامت مصرف کننده نمی باشد.

وقتی از ظروف مسی استفاده نمی کنید، بهتر است آنها را در مکان خشک نگهداری کنید.

می توانید ظروف مسی خود را به روش سنتی تمیز کنید: اسفنج نرمی را در محلول آب لیمو و نمک خیس کرده و ظرف مسی با ملایمت با این اسفنج بشورید.

ادامه مقاله در این لینک است .

.

اگر قصد خرید ظروف مسی و افزودن این قطعات زیبا و مفید به لوازم آشپزخانه خود هستید، در اینجا مواردی وجود دارد که باید بدانید و در نظر بگیرید.

.

1 . مس به سرعت گرم می شود

در دنیای فلزات، مس یکی از بهترین هادی های حرارتی است. خیلی سریع گرم می شود، بنابراین برخلاف چدن، دیگر نیازی به گرم کردن ظروف مسی نیست.

در واقع، توصیه می شود تابه خالی را گرم نکنید. مس تنها فلزی است که قبل از شروع پخت و پز باید چیزی در آن آماده باشد.

.

2 . مس به طور یکنواخت گرم می شود

مس به دلیل خاصیت رسانایی گرما، به طور یکنواخت نیز گرم می شود. بنابراین لازم نیست نگران نقاط داغ باشید.

ظروف مسی برای مواقعی که نیاز به کنترل و حفظ دمای ثابت دارید عالی است.

.

3 . اما از حرارت زیاد استفاده نکنید!

از آنجایی که مس به سرعت گرم می شود و گرما را به طور مساوی توزیع می کند، به این معنی است که برای پختن آن نیازی به استفاده از گرمای زیادی ندارید.

اگر یک دستور پخت با ظروف معمولی شما نیاز به حرارت متوسط ​​به بالا دارد، برای قطعات مسی خود از متوسط ​​تا کم استفاده کنید.

بله، مس بسیار کارآمد است، اما نمی‌خواهید از حرارت زیاد استفاده کنید، زیرا بسته به اینکه ظروف از روکش فلزی نرم استفاده می‌کنند، می‌توانید آستر را ذوب کنید!

.

4 . مس به سرعت سرد می شود

همانطور که به سرعت گرم می شود، مس نیز به سرعت سرد می شود. به همین دلیل است که بسیاری از آب نبات‌سازان و شکلات‌سازان از قابلمه‌ها و تابه‌های مسی استفاده می‌کنند.

این ماده عالی برای استفاده در هنگام تهیه شیرینی (جایی که باید دما را کنترل کنید) و همچنین برای پروتئین های ظریف مانند ماهی و سس است.

.

5 . ظروف مسی روکش شده است

مس یک فلز واکنش پذیر است. در بیشتر موارد، این بدان معناست که نسبت به چیزی که می‌پزید، واکنش شیمیایی خواهد داشت و باعث می‌شود طعم فلزی به غذای شما نفوذ کند. بیشتر قابلمه‌ها و تابه‌های مسی با فلز غیر واکنشی پوشانده شده‌اند.

.

6 . بدانید ظروف مسی شما با چه چیزی پوشیده شده است

قبل از شروع آشپزی، باید بدانید که ظروف مسی شما با چه چیزی روکش شده اند. اگر با قطعات جدیدتر کار می کنید، احتمالاً با فولاد ضد زنگ روکش شده است، که محکم است و می تواند ظروف ساینده و مواد تمیز کننده بیشتری را تحمل کند.

اما اگر قطعات مسی قدیمی و مستعمل را از یک حیاط فروشی یا دستفروشی می‌خرید، ممکن است با روکش فلزی نرم‌تری مانند قلع سر و کار داشته باشید.

قلع به مس شما یک سطح عالی و نچسب برای کار می دهد، اما چند اشکال دارد. نقطه ذوب آن در حدود 450 درجه فارنهایت است، که دلیل دیگری برای استفاده نکردن از حرارت زیاد است.

قلع نیز به راحتی با ظروف فلزی و برس های اسکراب خشن خراشیده و خرد می شود.

این نه تنها مس زیر آستر را نشان می دهد، بلکه می تواند منجر به پایان یافتن قطعات کوچک قلع در غذای شما شود.

هنگام کار با ظروف مسی با روکش قلع بهتر است از قاشق های چوبی و ظروف نرم تر استفاده کنید.

.

7 . کمی اسیدیته به حفظ درخشندگی کمک می کند

اگر ظروف مسی قدیمی‌تری می‌خرید یا می‌خواهید مجموعه خود را زیباتر کنید، می‌توانید با کمی اسیدیته، مس خود را به‌عنوان نو جلوه دهید.

کمی آب لیمو یا سرکه می تواند درخشش مس را احیا کند.

.

8 . بسیار بادوام هستند

مراقبت از مس به سادگی استفاده از ظروف چوبی هنگام پخت و پز است تا آستر آن خراشیده نشود.

اگرچه با وجود مراقبت ملایم مورد نیاز، مس می تواند بسیار بادوام باشد. تا زمانی که هیچ سوراخی در آن نباشد، بازگرداندن ظروف مسی به شکوه قبلی نسبتاً آسان است.

.

9 . آنها به راحتی قابل احیاء هستند

در بیشتر موارد، فلزاتی که برای پوشش ظروف مسی استفاده می‌شوند، بسیار محکم و مقاوم در برابر خوردگی هستند.

اما اگر مس قلع شده داشته باشید، مهم نیست که چقدر خوب از آن مراقبت کنید، به مرور زمان از بین می رود. اگر دیدید که آستر قلع آسیب دیده است، همیشه می توانید قابلمه ها و تابه های مسی خود را در صورت لزوم دوباره قلع کنید.

.

10 . آنها آثار هنری زیبایی طراحی شده اند

قابلمه ها و تابه های مسی نه تنها در آشپزخانه بسیار مفید هستند، بلکه بسیار زیبا هستند. تابه های خود را در کمد پنهان نکنید. آنها را با افتخار آویزان کنید و مجموعه ظروف مسی خود را به نمایش بگذارید.

آنها به آشپزخانه شما جان می بخشند، اما قطعات مکالمه بسیار خوبی نیز هستند.

.

ما را از طریق اینستاگرام دنبال کنید.

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    منو اصلی

    ×