ظروف چوبی محصولات صوفی می تواند مکمل هر آشپزخانه ویا دکوراسیون خانه یا محل کار شما باشند.
این ظروف با طراحی شیک و جدید برای پذیرایی با انواع خوراکی ها، و تزیین دکوراسیون مورد استفاده قرار می گیرند.
در ساخت این ظروف سعی شده از مرغوب ترین چوب استفاده گردد.
در صورت استفاده صحیح شما می توانید محصولات ما را سال ها ی زیادی در کنار خود داشته باشید .
ظرف چوبی از گذشته تا به امروز در آشپزخانههای ما حضور دارند.
از ظروف چوبی پر استفاده میتوان به کاسه چوبی، بشقاب چوبی، سینی چوبی و … اشاره کرد.
سرو سالاد در داخل یک کاسه چوبی زیبا، مطمئناً برای شما و مهمانانتان لذتبخش خواهد بود.
اولین نکته در مورد استفاده از ظروف چوبی، حس طبیعی بودن و لذت در دست گرفتن یک وسیله ۱۰۰ درصد طبیعی و زنده است!
به واسطه علاقه عموم مردم به استفاده از ظروف چوبی و سنتی، رستورانهای سنتی و حتی فست فود های مدرن هم از ظرف چوبی استفاده میکنند تا مشتریان حس بهتری در زمان میل کردن غذا داشته باشند.
.
همانطور که می دانید بیشتر ظروف مورد استفاده در آشپزخانهها از جنس شیشه، چینی و فلز هستند.
ساختار این ظروف به گونهای است که به راحتی با آب و مواد شوینده شسته میشوند و کمترین فضا برای باقی ماندن لکه و چربی بر روی آنها وجود دارد؛ اما شاید شما دوست داشته باشید از ظروف چوبی در رستوران یا خانه خود استفاده کنید.
بهتر است بدانیم که ظروف چوبی دارای محدودیتهایی هستند و تولید کنندهها و استفاده کنندههای آن باید نسبت به محدودیتهای پیش روی خود آگاهی داشته باشند.
.
چه ظروف چوبی مناسب سرو غذا هستند؟
در حال حاضر ظرف چوبی مختلفی مانند قاشق و کاسه و بشقاب و سینی و لیوان برای سرو غذا وجود دارند و در ایران هم تولید کنندههای خوبی از این دست ظروف تولید میکنند.
حال سؤال اینجاست که هر یک از این ظرفهای چوبی مناسب چه فضایی هستند و چگونه باید از آنها مراقبت و نگه داری کرد؟
کوکسا هم یکی از انواع جذاب و دوست داشتنی لیوانهای چوبی است که به خاطر شکل ظاهری و ابعاد آن بهعنوان یک اکسسوری شیک و مدرن و جذاب امروزه مورد استفاده قرار میگیرد. این لیوانهای چوبی بسیار زیبا هستند و معمولاً سازندهها تلاش میکنند با ایجاد فرمهای جذاب در قسمت دستگیره آن، زیبایی بیشتری به کوکسا ببخشند.
از لیوانهای چوبی برای نوشیدن مایعات استفاده میشود.
کاسه و بشقاب و قاشق چوبی از دیگر ظروف چوبی پرکاربرد هستند.
.
پس از خرید ظروف چوبی به چه نکتههایی توجه کنیم؟
- به هیچ عنوان غذای ظرف چوبی را با ماکروویو گرم نکنید.
- برای شستن ظرف چوبی به هیچ عنوان از ماشین ظرفشویی استفاده نکنید.
- از ایجاد تنشهای دمایی شدید و گرم شدن بیش از حد ظرف چوبی بپرهیزید.
- هرگز ظرف چوبی را طولانی مدت در آب غوطهور نکنید و اجازه ندهید آب را جذب کند چون موجب ایجاد ترک و اعوجاج در آن خواهد شد.
- در هنگام شستن ظرف چوبی از فرچه پلاستیکی و مایع ظرفشویی استفاده کنید.
پس از شستن ظرف چوبی با مایع و آب گرم، آن را با حوله خشک کنید و اجازه دهید ۲ ساعت در هوای آزاد خشک شود تا تمامی رطوبت آن از بین برود. - برای از بین بردن باکتریهای احتمالی موجود بر روی ظرف چوبی، سرکه سفید را به نسبت ۱ به ۵ با آب ترکیب کنید و این محلول را روی ظرف آغشته کنید.
اجازه دهید محلول ۱۰ دقیقه روی ظرف باقی بماند تا اثر کند. پس از آن با حوله خشک، رطوبت باقی مانده را پاک کنید. - اگر ظرف چوبی رنگ و زیبایی اولیه خود را از دست داد، با استفاده از سنباده ۴۰۰ یا ۶۰۰ کل کاسه را سنباده کاری کنید و به چوب خام برسید.
در مرحله بعد گرد و خاک را از روی کاسه پاک کنید و کاسه را با آب گرم بشویید و دوباره با حوله تمیز خشک کنید.
پس از ۷۲ ساعت و کسب اطمینان از خشک شدن نهایی، یک لایه روغن گیاهی مخصوص ظرف چوبی روی کار اجرا کنید.
.
پیج محصولات ما را در اینستاگرام دنبال کنید.