ظروف مسی هم مانند ما بقی محصولات اصل یا بی کیفیت هستند که شما با در نظر گرفتن چند نکته میتوانید ظرف مسی اصل را تشخص دهید.
درخشان و براق بودن : اگر در موقع خرید ظرف مسی متوجه شدید که این ظروف تیره و کدر بوده و برق و درخشش لازم را ندارند، مطمئن باشید که بیکیفیت هستند.
وزن مناسب : ظرف مسی اصل نباید سبک باشد، این موضوع نشان میدهد که در تولید آنها از ورقههای نازک استفاده شده که دوام بالایی ندارند.
صاف و یکدست بودن سطح ظرف : سطح داخلی و بیرونی ظرف مسی باید کاملا صاف باشد و هیچگونه خراشیدگی، پوستهپوسته شدگی، خوردگی در آن به چشم نخورد.
کیفیت قلعاندود : میزان کیفیت سفیدکاری داخل ظروف مسی باید بالا باشد، ظرف بهطور یکدست سفید شده و هیچ لک و سیاهی نداشته باشد و کاملا براق و درخشان و سفید باشد.
کیفیت چکشزنی : اینکار باید بسیار منظم، یکدست و باظرافت باشد. معمولا چکشزنیهایی که با دست انجام میشود زیباتر و در عین حال گرانتر هستند.
استفاده از آهنربا : مس اصل جذب آهنربا نمیشود. اگر آهنربا به ظرف مسی چسبید، متوجه خواهید شد که تقلبی است.
اگر بعد از تمیزکردن ظرف مسی خود با مخلوط سرکه و نمک و یا رب، رنگ آن تیره شد، بدانید که این ظروف اصل نیستند.
.
برای دیدن ظروف مسی اینجا کلیک کنید.
.
فواید آشپزی در ظرف مسی
- یکی از دلایل خوب جا افتادن غذا و پخته شدن آن در ظروف مسی این است که جنس مس گرما را نگهداری و به طور یکنواخت در داخل پخش می کند.
- فلز مس بسیار رسانا است و همین باعث می شود غذا در آن سریع تر بپزد، زمان و مصرف انرژی کاهش می یابد.
- بافت مس طوری است که سرخ کردنی ها در آن بسیار ترد می شوند.
- وجود یون در مس باعث از بین رفتن احساس رخوت و خستگی مداوم می شود، در نتیجه با پخت غذا در این ظروف تا حدودی یون لازم در بدن تامین می گردد.
- مس انتقال دهنده سریع گرما است پس برای آشپزی ها در حجم بالا در آشپزخانه های بزرگ کاربرد دارد.
.
نحوه نگهداری صحیح ظروف مسی
برای استفاده صحیح مصرف روزانه ظرف های مسی و همچنین آشپزی در ظروف مسی این نکات را به یاد داشته باشید:
- برای جلوگیری از بین رفتن لایه محافظ ظرف مسی از پختن غذاهای اسیدی و ترش پرهیز کنید.
- هنگام شست و شوی ظروف مسی دقت داشته باشید که لایه محافظی آن را نخراشید.
- ظروف مسی را توسط ظرفشویی نشویید، با دست بشویید و پس از شست و شو خشک نمایید.
- برای پاک کردن لکه ها و بخش های کثیف ظرف مسی از برش لیمو ترش تازه و پیاز کمک بگیرید.
- قابلمه های مسی را خالی و بدون آب یا روغن روی حرارت قرار ندهید، زیرا این ظروف با سایر جنس ها متفاوت است و بافت ظرف مسی شما ضعیف تر می شود.
.
شست و شوی صحیح ظرف مسی در خانه
- بعد از آشپزی در ظرف مسی با استفاده از آب گرم و اسکاچ لطیف آن ها را بشویید.
- از شوینده ها با قدرت بالا استفاده نکنید.
- برای تمیز کردن کثیفی های ظرف مسی از راهکار یک قاشق غذاخوری نمک، یک فنجان سرکه سفید و آب را در ظرف مورد نظر بجوشانید و با محلول آب داغ و صابون بشویید و خشک کنید.
.
برای تولید محصولات مسی یا هر ظرف مسی دیگر، مراحل زیر باید طی شود :
مرحله اول : در ساخت ظرف مسی قالب گیری و یا بدنه مرحله اول است.
مرحله دوم : چکشکاری ظروف است. در خرید ظرف مسی اگر به دقت به این ظروف نگاه کنید، ضربات چکش را روی بدنه آنها خواهید دید که به صورت دستی یل ماشینی است.
مرحله سوم : سفیدکاری است. به این کار قلعاندود نیز میگویند. داخل ظروف مسی بعد از ساخت و چکشکاری، سفید و قلعاندود میشود.
مرحله چهارم : سوراخکاری و اتصال دستههاست.
مرحله آخر : پولیش است. در این مرحله، مسگران با پرداخت و پولیش، ظرف مسی جدید را براق و درخشان میکنند.
.
برای دیدن محصولات پیج صوفی را در اینستاگرام دنبال کنید .